My Friends
Një burrë që flet një gjuhë vlen një njeri; një burrë që flet dy gjuhë vlen sa dy njerëz; një burrë që flet tre gjuhë vlen sa tërë njerëzimi.
My Friends
Nuk jetohet në një vend, jetohet në një gjuhë. (EM Cioran)
My Friends
Një gjuhë ndryshe nga e jotja është një vizion jete. (Federico Fellini)

Profesionalizmi ynë

Na besoni ne, profesorëve tanë dhe stafit,
të cilët do t’ju mirëpresin në një prej qendrave të filialeve tona.
Cilësia e lartë e shërbimit që kemi dhe përzgjedhje e kurseve që ne ofrojmë kanë bërë të mundur që My Friends Center të ketë si klientë jo vetëm privatë, por dhe kompani të mëdha prestigjioze.

Skuadra jonë

Profesorët tanë janë ndër më të kualifikuarit, me çertificata të njohura jashtë, dhe në mënyrë konstante të azhornuar mbi të rejat e sistemeve më moderne të mësimdhënies, qoftë për të rritur ashtu dhe për fëmijë.
14
Vite
26
Kurse
18
Profesorë
1474
Studentë

Na ndiq dhe në Facebook

Kliko Like në faqen tonë të Facebook dhe qëndro përherë i informuar mbi të rejat dhe mbi mundësitë për të studiuar jashtë vendit, ashtu si dhe ofertat për kurset tona.

Kontakt

Eja na tako, na telefono ose shkruaj për çfarëdolloj informacioni mbi shërbimet tona.
Zyrat tona
Rr. Gjergj Legisi, Laprake - Tirane
Blv. Bajram Curri, Tirane
Na telefono
Tel. +355 (0)4 534 038 (Laprake)
Tel. +355 (0)4 534 039 (Ali Demi)
Na shkruaj
Email: info@myfriends-al.com
Facebook.com/MyFrendsCenter