-->

Na kontaktoni

Keni nevojë për informacion rreth kurseve dhe shërbimeve tona, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni përmes të dhënave të mëposhtme dhe formularit tonë të kontaktit. Ne do kemi kënaqësine t’ju përgjigjemi sa më shpejt. 
Phone :   +355 (0)4 534 038
Email : info@myfriends-al.com
Laprake

Rr. Gjergj Legisi, P.1, Shk. 2, Ap. 3
Tirane

Phone :  +355 (0)4 45 340 38
Email : info@myfriends-al.com

Ali Demi

Rr. Bajram Curri, Nd. 244, H9, Ap. 1, Kati 2
Tirane

Phone :  +355 (0)4 45 340 39
Email : info@myfriends-al.com